3 חודשים ישנה שעתיים בלבד ואני מתמוטטת

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

10/07/2014 | 18:35 | מאת: טובה

עד כמה שזה נשמע מוזר ובלתי אחראי שלא טפלתי בכך,אניישנה רק שעתיים בלילה ואיני יכולה להירדם יותר וגם ביום איני יכולה להירדם כלל. מפחדת מכדור שינה כיון שאני נכה הגרה לבד ומהלכת בעזרת קביים ומפחדת ליפול שאהיה מטושטשת בבוקר שברצוני לתפקד. לא רוצה להיות מכורה לכדורים. האם נגרם לי נזק בלתי הפיך ואיזה כדור יעזור לי במצבי אם בכלל. מה עלי לעשות ?

הטיפול בקושי להרדם איננו רק כדור שינה. במצבך רצוי לפנות לרופא שינה להתייעצות.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות