בעיות רבות בהרדמות מלא יקיצות דלוג על מ'ס יממות

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

23/06/2014 | 13:30 | מאת: עינת

בבקשה האם ידוע על כדורי שינה לא ממכרים אולי חסר מלטונין ?איך בודקים ?היום בת 29 כל החיים החל מגיל 0בעיות שינה חמורות בריאה בדכ בהחלט רקדנית וספורטאית .האם כדור קסירקדין ניתן לקבל ?מחייב מרשם נוירולוג ?ממש באפיסת כוחות . מחייב מרשם מהיר במינון מותאם ונכון . שייכים לקופת חולים כללית . התור לדאבוני דרך רופא המשפחה לנוירולוג רק עוד חודש ....תודות

רוב האנשים אינם מתמכרים לכדורי שינה. סירקאדין מחייב מרשם.יכול להנתןגם ע"י רופא המשפחה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות