בעיית שינה חמורה בת 23

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

06/06/2014 | 01:02 | מאת: אור בר

שלום, אני בת 23 וכבר מזה 3-4 שנים אני עייפה יותר מהרגיל. היתי אצל אינספור רופאים/פסיכולוגים/ פסיכיאטרים. אני סובלת מדיכאון קליני שמטופל ולא מורגש כרגע. הבעיה היא שהשעות שינה שלי הן הפוכות מאוד!!! אני הולכת לישון תמיד בין השעות 4-6 בבוקר וביקיצה טבעית קמה בסביבות חמש בצהריים. רק אם אני ישנה ככה אני לא עייפה במהלך שאר היום. כל שעות שינה אחרות(גם אם לדוגמא אני אשן בשעה 8 בערב ואקום ב10 בבוקר שזה 14 שעות שינה אני אהיה עייפה מאוד כי אלה לא השעות שהגוף שלי אוהב לישון בהן) ניסיתי סירקדין, כדורי שינה , רסקיו וכלום לא עזר. אני עובדת במשמרות ואני נרדמת ב4 וקמה ב8 לעבודה לפעמים. החיים שלי הם לא חיים. מה זה יכול להיות? מה עליי לעשות? אודה מאוד לתשובה!!!

מדובר בליקוי בתזמון השינה. התופעה ניתנת לטיפול. ממליץ לפנות לייעוץ רופא שינה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות