בעית שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

05/03/2014 | 14:11 | מאת: ע

אני סובלת מתנועות רגליים בלילה קבלתי קלונקס הפסקתי כי הכדור ממכר ,האם יש טיפול אחר כי אני ממש לא ישנה.

הסיבה להופעת תנועות רגליים מחזוריות בשינה איננה ידועה. גורמים הקשורים באופן עקיף לבעיה כוללים חסר בברזל במכסני הברזל שבגוף וכן חסרים שונים בויטמינים מגנזיום קלציום ואחרים. ברוב המקרים תנועות הרגליים מאובחנות אך לא משפיעות על איכות השינה . כאשר בבדיקת השינה מוכח שהבעיה גורמת לפגיעה באיכות השינה . הטיפולים כוללים השלמת חוסרים במידה ואובחנו בבדיקות דם וטיפול תרופתי. קיימים שני סוגי טיפול תרופתי האחד באמצעות תרופות הרגעה להן משתייך הקלונקס והאחרת באמצעיות תרופות המיועדות להפחתה בתנועתיות הבלתי רצונית. הקלונקס עלול אכן לגרום להתמכרות אך מצבים אלו הינם נדירים. בכל מקרה את יכולה לפנות לרופא העוסק בתחום השינה ולאחר השלמת הברור תחינתן לך תרופה מהסוג השיני.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות