בעיית שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

25/08/2020 | 13:30 | מאת: תמיר

אני בחור עם אינסומניה כבר יותר מ-7שנים ופעם הייתה תקופה לא ארוכה שהייתי נשאר ער בלילות (אני גם שותה הרבה קפאין ויושן בצוהריים) ורוצה לדעת האם בגלל זה אני לא יושן טוב וגם עייף רוב היום ? מה הפתרון אם ניסיתי את כל תרופות השינה שיש וכלום לא עזר ?

הטיפול באענסומניה מתחיל במה שנקרא היגיינת שינה נכונה. שתיית קפה בכמויות גדולות עלולה לגרום לעוררות יתר גם אם היא מסתיימת בשעות אחה"צ. שינה בשעות הצהריים עשויה לשבש את היכולת להרדם בלילה. הייתי ממליץ לך להתחיל מתיקון בשתי נקודות אלו.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות