לקיחת סירקדין לבעיות שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

12/01/2014 | 19:19 | מאת: שושי

שלום, אני בת 75 ובריאה. אני לוקחת קלונקס 0.5 מ"ג 1 כדור לפני השינה, כתוצאה מתאונת דרכים שארעה לי לפני למעלה מ-18 שנה. לפני למעלה מחודשיים הופיעו בעיות שינה ובהמלצת רופא המשפחה אני לקוחת סירקדין 2 מ"ג, 1 כדור לפני השינה וזה עוזר לי לישון היטב.רופא המשפחה אמר לי שאין בעיה. שאלתי היא האם אני יכולה לקחת את הכדור מעבר ל- 3 חודשים בניגוד לכתוב בעלון המצורף לכדורים? האם יכול להיות נזק כלשהו? אבקש תשובה מהירה. תודה

בכל נושא הנוגע לחריגה מגבולות הטיפול המאושר יש להתיעץ עם הרופא המטפל(הרופא המפיק את המרשם) המכיר את התיק הרפואי בכללותו.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות