הפרעות שינה ורעש מהכביש

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

21/08/2019 | 21:16 | מאת: רחל

שלום וברכה . אני מתגוררת בעיר בדירה שכורה עם שותפות. הבעייה שלי שאני גרה בדירה שהיא סמוכה לכביש. ויש תמיד רעש. אני רוצה להצליח לישון יותר בקלות . ולשמור על השמיעה שלא תיפגע. השאלה מה ניתן לעשות?? האם אטמי אוזניים מומלצים? ואם כן איזה,? אני מבולבלת מהעניין וזה מטריד אותי. תודה

רמת רעש הכבישים בדרך כלל לא מסכנת השמיעה יחד עם זאת הרעש הקבוע עלול להפריע לשינ שני אופנים 1. הגברה פתאומית של הרעש הגורמת להתעוררות 2. יצירת מצב סטרס (מתח) עקב רעש קבוע, דבר הפוגע ביכולת להירדם. הפחתת הרעש באמצעות אטמים אפשרית. צריך כמובן לדאוג לחטא האטם ביןשימוש אחד למשנהו על מנת למנוע התפתות זיהומים באזניים. החשיפה למצב רעש מתמשך ניתנת להפחתה ע"י שימוש בזיגוג כפול לחלונות.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות