איבופרופן 400 ושינה עמוקה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

20/08/2019 | 17:40 | מאת: דנדוש

שלום רב שמתי לב כבר תקופה ארוכה שכשאני לוקחת אדקס 400 כשאני בלחץ נפשי לפני השינה או כשאני מתעוררת מלחץ נפשי במהלך הלילה - השינה שלי מאד מאד עמוקה וטובה (בד"כ השינה קלה ואני עייפה) ואני קמה עירנית לחלוטין. האם יש לכך הסבר? תודה

התרופה משתייכת לקבוצת התרופות נוגדות הדלקת מדור ראשון. תרופות אלו חודרות את מחסום הדם - מוח ובחלק מהמטופלים אכן גורמות לעייפות וישנוניו מה שמשרה שינה עמוקה מהרגיל. מומלץ שלא להשתמש בתרופה זו כמשרה שינה מאחר ובשימוש קבוע ומתמשך עלולים להופיע סיבוכים משמעותיים.

27/08/2019 | 12:08 | מאת: דנדוש

תודה! ממש חבל.. השינה שלי יותר טובה עם כדור כזה מאשר עם כדור שינה. האם כדור אחד של 400 מ"ג *פעמיים בשבוע* זה מסוכן?

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות