כמה שאלות

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

05/12/2013 | 21:06 | מאת: גלעד

שלום ד"ר, אני רוצה לשאול כמה שאלות מקווה שתוכל לעזור לי:) אני בן 37 אובחנתי כסובל מהפרעת חרדה וגלובל אינסומניה. טופלתי בתרופות כמו סרוקסט וזיפרקסה. עברתי לפסיכיאטר אחר דרך הקופה כללית הוא הוריד לי את הסרוסקט וכרגע אני גם מגמילה מזיפרקסה כדור שהיה נותן לי ביטחון ושינה יחסית טובה הייתי נרדם מהר . כרגע אני על 2.5 מ"ג זיפרקסה ולוקח לוסטרל.אני בחשש שאני לא אצליח להרדם בגלל האינסומניה שיש לי זה מכניס אותי לחרדה. אני ישן בממוצע 5 שעות ואני מתעורר ואז נרדם לעוד שעה. האם ידוע לך שהכדורים הנ"ל יכולים לגרום להפרעות שינה ,ליקיצות מוקדמות,לנדודי שינה מתמשכים, ואולי גם לדום נשימה בשינה? מקווה שתוכל לענות לכל שאלותיי הלא פתורות תודה ד"ר.

סך הכל נראה שמתכונת השינה שלך כרגע איננה רעה ולכן אתה יכול להמשיך בתהליך הגמילה. השפעות הלוואי של התרופות השונות הינן אינדיווידואליות ויש לבחון כל מקרה לגופו.בכל מקרה התרופות שאתה נוטל לא יגרמו להפרעות נשימה בשינה .

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות