סינוסים ניתוח צריבה בעיות יובש בפה וחוסר שינה עקב כך

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

10/06/2019 | 12:32 | מאת: ניתוח צריבת סינוסים

במאי עברתי ניתוח סינוסים צריבה בכונכיות עקב אף סתום וליחה מוגברת במשך רוב שעות היום מה שגרם לי להשתמש בהרבה אוטרווין לפני הניתוח. כעת יש לי יובש נוראי בפה במהלך השינה מה שגורם לי להתעורר כל שעה להרטיב את הפה. בנוסף עדין מרגישה חוסר כניסת אוויר דרך האף והגרוע זה בלילה. אינוחות האים מותר לי לקחת אוטרווין מדי פעם להקלה. מה עושים עם היובש בפה עקב נשימה דרך הפה. כמה זמן דרוש להחלמה מהעניין הזה אשמח לקבל תשובות וכמובן אם יש פתרון תודה

במקרים רבים יובש פה בשינה והפרעה בנשימת האף בשינה נגרמת עקב הפרעת נשימה בשינה. ממליץ לפנות לרופא המטפל שבוודאי ישאל עוד כמה שאלות ויחליט האם להפנותך לבדיקת מעבדת שינה . במידה ואכן צמא הפרעת נשימה ותטופל בהתאם ישתפר גם מצב נשימת האף.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות