תרופת שינה ללא מרשם

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

27/11/2013 | 04:01 | מאת: יקיי

שלום וברכה אני בן 25 בן אדם בריא אני כרגע התחלתי לעבוד במשמרות כשאני עובד בוקר אז יום לפני קשה לי מאוד להירדם. אני צריך לקום ב5 בבוקר וגם אם אני נכנס למיטה ב10 בלילה אני מתהפך עד 3 לפנות בוקר ואפילו לפעמים לא ישן בכלל! הנה עכשיו לדוגמא אני לא נרדם ובעוד כשעה אני צריך כבר להתארגן לעבודה וזה מתסכל אני לא מצליח להירדם -> אני מסתכל על השעון שדופק->אני נהיה מתוסכל ועצבני->וזה גורם לי עוד יותר להיות בלחץ ולא להרדם השינה שלי בדרך כלל היא טובה ועמוקה ואין לי נדודי שינה רק הקטע הזה של המשמרות כשאני עובד בבוקר אז קשה לי ללכת לישון מוקדם, רציתי לדעת אם ישנה תרופה טובה ללא מרשם שיכולה לתת לי מענה בימים שאני צריך ללכת לישון מוקדם, אני צריך משהו די חזק שאגיב אליו כי אני באמת נכנס ללחץ ועצבים כשאני לא נרדם וזה משפיע עליי ראיתי שיש המון תרופות כמו רסקיו מלטונין ועוד הרבה סוגים רציתי לדעת מה הכי טוב כמה מיליגרם והכי משפיע? אשמח לתשובות תודה מראש!

מתוך התאור שלך קיימת האפשרות שאתה סובל מהפרעה בתזמון השינה. הפרעה זו לא יכולה להיות מטופלת באופן מזדמן על פי הצורך של יום המחרת. דרוש כמובן אבחון מדויק וייעוץ מסודר. אנא פנה לרופא שינה במכון.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות