טיפול בנזלת כרונית ודום נשימה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

28/02/2019 | 11:48 | מאת: משה

שלום רב דר' אני כבן 50 בריא בדרך כלל סובל מדום נשימה בינוני שאובחן בשנת 2017 ומאז תהליך ירידה במשקל משמעותית -- מעל10קג וכן שימוש במכשיר CPAP בנוסף נזלת כרונית. נחירות בלי מכשיר CPAP ירדו אך קיימות. קראתי על טיפול שמעביר חום לריריות האף בהרדמה מקומית העלות שלו גבוהה אבל לי חשוב לדעת על סיכונים ואפקטיביות מנסיונך ובעיקר למה זה עוזר? צמצום נחירות נזלת ו אולי גם לצמצום דום הנשימה והסיכון הגלום בכך תודה

מדובר בטיפול בקונכיות האף באמצעות גלי רדיו או בטכנולוגית COBLATION הטיפול יכול לשפר את הנשימה האפית במקרים בהם עיקר הבעיה הנה הגדלת הקונכיות התחתונות. הטיפול אינו מיועד למקרים של נזלת כרונית. עבור מקרים אלו קיימים טיפולים תרופתיים שונים.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות