כדור שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

28/09/2013 | 10:42 | מאת: שני

שלום, אני בת 34 וכבר מזה שנה שאני לא ישנה בלילות של בין שישי לשבת מפני שיש לי שכנים ששומעים טראנס במשך על הלילה. ניסיתי כבר אטמי אוזניים, אך זה לא עזר. האם המקרה כזה כדור שינה יעזור? האם ניתן להרדם עם כדור שינה למרות שיש בומים חזקים? האם לאחר שלוקחים כדור שינה קמים בבוקר רעננים או אפפופים? ועוד שאלה, אני מתעוררת במהלך הלילה כמה פעמים לשירותים ועם כדור שינה אמורים לישון חזק, זה לא ייצור בעייתיות?

השמעת רעש בשעות הלילה גם אם מדובר בסוג של מוזיקה בתוך הביית הינה עבירה על החוק. הפתרון הנכון הינו מוקד 100 של המשטרה המחויבת להגיע במקרים כאלו. שימוש בכדורי שינה מעבר לתועלת שבו יכול לגרום גם לסיבוכים ולכן יש לשקול היטב לפני תחילת שימוש מסיבות שאינן רפואיות. לשאלתך ייתכן שכדורי השינה יאפשרו לך להרדם לזמן מה למרות הרעש. אינני בטוח שאיכות השינה תהיה טובה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות