מיואש-לא יודע למי לפנות

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

29/04/2018 | 16:05 | מאת: טל

בן 35, רווק, מיואש. מתעורר כל יום ב4 וחוזר לישון עד 730 אבל בגלל שנקטע לי הרצף אין לי שינה טובה-כל הזמן עייף. פשוט נמאס לי מזה. עשיתי בדיקה במכון שינה ב2013- לא גילה כלום אמרו לי שזה אולי ממתח-נו אז מה זה עוזר לי? אני לא רוצה להתמכר לכדור שינה שרופאת משפחה נתנה לי (אמביאן שאכן עזר לי לישון אבל אני לא רוצה להתמכר לזה) נרדם רק אחרי 40 דקות במיטה, שינה קלה, מתעורר מכל רעש, מתעורר בחצי שנה אחרונה כל לילה בול ב4 בבוקר. שימוש בסמים ואלכוהול בשנה אחרונה במסיבות -האם זה יכול להיות מזה?< אני מיואש אני כבר כמעט לא מתפקד- הולך לעבודה וחוזר גמור הבייתה בשעה 7 בערב. פעם הלכתי למכון 4 פעמים בשבוע היום כמעט כלום. בבקשה שם של רופא גן פרטי שאני יכול לפנות אליו, פניתי למעבדת שינה באיכילוב נתנו לי שןם של יועצת שינה-אבל היא לא רופאה מה עושים

שימוש בסמים ואלכוול יכול לגרום להפרעות שינה משמעותיות. השאלה לגבי בדיקת השינה היא האם מדובר בבדיקה ביתית או בבדיקה שבוצעה במכון השעינה. הבדיקות המבוצעות במכון הנן בד"כ מקיפות לעומתץ בדיקות ביתיות העונות רק על השאלה האם מדובר בדום נשימה בשינה או לא. במידה ובוצעה בדיקה ביתית או בדיקה לא מלאה במכון עצמו , יש לבקש בדיקת שינה נוספת מלאה במכון השינה. לשאל הטיפול בכדורי שינה : הללו בד"כ לא ממכרים. על כל פנים במקרים מסוימים עדיף לקחת סיכון מסוים להתמכרות לכדורים על פני שינה לקויה לאורך שנים ארוכות שפגיעתה הבריאותי הנה משמעותית.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות