הפרעות בשינה שצצו בפתאומיות

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

14/01/2018 | 11:15 | מאת: אופיר

שלום ד"ר, שמי אופיר, בן 27, ללא מחלות רקע ידועות. מזה כשבועיים התחילה אצלי תופעה מטרידה של יקיצות מרובות במהלך שנת הלילה. אני עייף ונרדם כמעט בלי בעיה, אך מתעורר מספר פעמים בלילה ומתקשה לחזור לישון. אציין כי הדבר התחיל בפתאומיות יחסית לאחר ניתוח מיניסקוס בברך ודלקת כליות שנמשכה כחודש. האם ישנם דבגים שעשויים לסייע לי? האם הדבר מטריד מבחינה רפואית? האם זה יכול לחלוף בצורה ספונטנית? אודה לתשובתך.

הפרעות מן הסוג אותו אתה מתאר יכולו לנבוע מטיפול תרופתי, מצב נפשי, כאבים או תחושות אחרות באזור הניתוח, הפרעה במחזור השינה עקב שהייה ממושכת בשכיבה והירדמויות חוזרות במהלך היום. קרוב לוודאי שעם ההחלמה ההפרעה תחלוף.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות