עזרה בהרכבת ערכת CPAP שלמה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

08/01/2018 | 18:23 | מאת: דן

שלום, קיבלתי עצה לרכוש CPAP. לציין שאני סובל מיקיצות רבות (חלקן מודעות) עם פה יבש וצמא רב, זאת לצד נזלת כרונית (בעבר עברתי כריתת קונכות חלקית ויישור מחיצה, שלא פתרו את הבעיה). כמו כן אני סובל נורא מקור (שגם מהר מאד מייצר אצלי נזלת - אך זו כמעט ופוסקת בעת שימוש בטלפסט וכולי). מעיון ברחבי הרשת אני מבין שהAIRSENSE 10 של רסמד הוא לא רע בכלל וכנראה ארכוש אותו - אלא שאני מתקשה להבין מה עליי לרכוש בנוסף. צינור חם? איזו מסכה מומלצת? וכולי. אשמח לטיפים להרכבת "ערכה למתחילים" שכזו... תודה רבה דן!

ה C-PAP כולל מדחס המתחבר לחשמל. מסיכה וצינור אוויר. יש צורך בהליך התאמה המבוצע במכון השינה. לאחר ההתאמה תקבל הנחיה לגבי כיוון לחץ העבודה של המכשיר. כמו כן תוכל לנסות מספר מסיכות ולראות איזו מתאימה לך

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות