התעוררויות רבות והטלת שתן בלילה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

14/07/2017 | 22:10 | מאת: אביב

שלום אני בת 54. סובלת שנים רבות משינה גרועה ,נרדמת מהר אבל מתעוררת כבר אחרי חצי שיה או שעה ואז יש טיולים ליליים לשרותים. לעיתים גם כל שעה.קשה להירדם חזרה ומתעוררת לפיפי. ראוי לציין שיש גם דאגות, ומחשבות על העבודה.איכות החיים נפגעת וקשה מאוד לתפקד ביום. גם נוחרת וסובלת מעודף משקל. ראוי לציין כי גם כשהייתי רזה היו בעיות של נדודי שינה והליכה מרובה לשירותים במשך כל הלילה. האם כדאי לפנות לבקש אמביין cr?

מומלץ תחילה לאבחן את מקור ההפרעה ולאחר מיכן לטפל בבעיות באופן מסודר. על פי המתואר ייתכן ואת סובלת מהפרעת נשימה בשינה. ייתכן גם שזו לא ההפרעה היחידה. ממליץ לפנות תחילה לבדיקה במעבדת שינה . עם תוצאות הבדיקה ניתן לפנות למרפאה לטיפול בהפרעות נשימה בשינה ונחרה באיכילוב להשלמת הטיפול.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות