תוצאות בדיקת שינה.זקוקה ליעוץ

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

02/07/2017 | 19:18 | מאת: דינה

שלום רב! אני בת 54.לפני כשלושה חודשים עברתי אירוע בעצב NAION בעצב ראיה. בעקבות כך נשלחתי לבדיקת שינה והינה התוצאות: במהלך השינה נרשמה נחירה בעוצמה משנה עד 58 דציבל.תועדו הפסקות נשימה בצפיפות של 25.7 לשעה.כמו כן תועדו אירועים של ירידה בריוויון החמצן בצפיפות של 7.8 לשעה,מערך מירבי 99 % עד לערך מינימאלי של 89 %.סטורציה ממוצעת 95 %.קשר עם תנוחת השינה. רציתי לדעת עד כמה מצבי חמור ומה עליי לעשות? חשוב לציין שבארבעה השנים האחרונות אני מרגישה חוסר נוחות בגרון,אך אנדוסקפיות שנעשו לי אין ספור פעמים לא מצאו כלום. האם ישנו טיפול שמרני פרט למכשיר שמציעים? בתודה מראש ובברכה, דינה

הפרעת נשימה בשינה בדרגת החומרה הקיימת במקרה שלך הנה גורם סיכון למחלות לב וכלי דם ולכן קיים צורך בטיפול. קיימים שני סוגי טיפול שמרני בעלי יעילות מוכחת. האחד הוא מכשיר ה C-PAP והשני הנו התקן פה ייעודי לטיפול בהפרעה הנ"ל. מעבר לכך קיים מגוון של טיפולים כירורגיים. חשוב כמובן להתאים הטיפול באופן אינדיווידואלי. מוזמנת לפנות למרפאה לטיפול בהפרעות נשימה בשינה ונחרה באיכילוב.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות