נדודי שינה אצל גבר בשנות ה-60 לחייו.

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

24/02/2017 | 10:32 | מאת: עידו

שלום רב. רציתי לשאול 2 שאלות. 1. בנאדם בשנות ה-60 לחייו סובל מזה כ-3-4 שנים רצופות מנדודי שינה חריפים, לא ישן שינה רציפה ומתעורר מכל רעש קטן מה גם שעבר אירוע טרגי במשפחה שאחיו נהרג. השאלה שלי האם תוכל להמליץ לי על סוג של תוספי תזונה או ויטמינים או תרופות טבעיות שאין בהם חומרים כימיים כדוגמת Bondormin על מנת לעזור לו ולו במעט. 2. האם זה עובר בגנים/תורשה הפרעות שינה? האם זה יכול בהמשך לעבור לילדיו בהמשך חייהם או שזה תלוי באורח החיים שלהם בלבד? תודה מראש.

נדודי שינה כרוניים הנם הפרעה הנדרשת לטיפול רציני. ממליץ לפנות לרופא באחד ממכוני השינה על מנת לקבל תכנית טיפול ומעקב מותאמים אישית.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות