תוצאות בדיקת שינה- תקינה?

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

31/01/2017 | 18:59 | מאת: מור

שלום ד"ר. בן 25 בריא,לא נוחר,BMI תקין. מתלונן על שינה לא מספקת והתעוררויות תכופות ותחושות עייפות ביום. ביצעתי בדיקת שינה ולהלן התוצאות: הנבדק נרדם תוך כ- 17 דק'. הוא שהה במיטה כ-6:17 שעות. במהלך השינה לא נשמעו נחירות. במהלך כל הלילה לא נצפו כלל הפרעות נשימה בשינה. ריווי החמצן הממוצע 97%. יעילות השינה 77%. לא נרשמו תנועות רגליים מחזוריות. סיכום והמלצות: בבדיקת השינה לא נמצאה תסמונת דום נשימה ולא תנועות רגליים מחזוריות. יעילות שינה נמוכה. אציין שמאז הבדיקה השינה שלי נהייתה ממש גרועה. מתעורר הרבה, כאילו משהו עוצר אותי בשינה וגורם לי להתעורר, ככה כמה פעמים. ומרגיש שהשינה שלי לא מרעננת וגם פיזית חלש. מה דעתך ד"ר?

מדובר באינסומניה. בדיקת השינה אינה תורמת הרבה לאבחנה זו. אנא פנה לייעוץ אישי באחד ממכוני השינה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות