הפרעות שינה חמורות

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

28/06/2013 | 06:27 | מאת: לי

שלום, בת 32, בריאה בדרך כלל, בשנים האחרונות סובלת מהפרעות שינה וקושי להירדם, מטופלת כבר כמה שנים בכדורי שינה לסירוגין (בהתחלה בונדורמין וברוטיזולאם ולאחר מכן אמביאן 12.5). בשנה האחרונה, אני עובדת שעות רבות בישיבה מול מחשב ועם או בלי קשר הפרעות השינה הפכו להיות בלתי נסבלות. גם עם האמביאן לוקח לי הרבה זמן להירדם, ישנם לילות שאני לא ישנה כלל, ובלילות שאני כן ישנה אני מתעוררת לאחר שעתיים שלוש ללא יכולת לחזור לישון בשנית. רופאת המשפחה לאורך כל השנים מסרבת לתת לי להיבדק ומעולם לא הייתי אצל רופא שינה. אני לא יודעת מה לעשות, במהלך היום אני עייפה מאוד וקשה לי לתפקד אבל למרות העייפות אני לא מצליחה להגיע למצב של שינה. אני ממש נואשת לעזרה תודה

אכן יש צורך בייעוץ מסודר אנא פני דרך מכון השינה . ניתן להתקבל גם ללא טופס 17 , בתשלום אישי במסגרת מכון השינה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות