בת 9 וחצי חודשים שהפסיקה לישון

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

07/05/2013 | 07:09 | מאת: נועם

שלום רב. ביתי, בת 9 וחצי וחודשים, ישנה לילות רצופים עד גיל חצי שנה. מאז, שנתה הופכת רדודה וקלה מאד, וכמעט כל שעה היא עושה סימני התעוררות וצריך לעזור לה לחזור לישון עמוק. עושים זאת באמצעות מוצץ או שתית מעט מים מבקבוק. אם לא עושים זאת היא מתעוררת באופן מוחלט ונעמדת במיטה. מעבר לכך היא ילדה חייכנית, שלווה, מצב רוח טוב והתפתחות תקינה ומהירה. תודה!

נדרש טיפול התנהגותי. את מוזמנת לקבוע תור לייעוץ במרפאה להדרכה הורית במכון השינה תל השומר.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות