ציפורניים שקופות, דקות יחסית ושבירות

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

28/12/2012 | 20:27 | מאת: ציפי

שלום, שמתי לב שהציפורניים שלי לא חזקות או עבות כמו של אחרים, הן גם נשברות כאשר מגיעות לאורך מסוים כך שאני לא יכולה ממש להאריך אותן. בנוסף כשהן צומות אני רואה שהחלק שאמור להיות לבן למעלה הוא חצי לבן חצי שקוף. בבדיקות דם שעשיתי לאחרונה, לא יצא חוסר בברזל, מבחינת אנמיה אני מעט מתחת לנורמה (תמיד הייתי) אבל הרופאה אמרה שזה בכלל לא נחשב לאנמיה. אז מדוע הציפורניים כך ומה אפשר לעשות כדי לחזקן?

מצב כזה יכול להגרם ע"י פטריות לשם כך יש צורך בתרבית, אך גם יש מצבים נדירים כמו Half and half nails "Lindsay's nails שיכולים להופיע כתוצאה מאי ספיקת כליות בכל מקרה צריכה להבדק ע"י רופא עור, ולקחת משטחים בשאלה של פטרת

מנהלי פורום פטרת הציפורניים