אילו תרופות ליטול?

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

02/05/2012 | 14:12 | מאת: שימרית

מהו החומר המומלץ וחזק לטיפול חיצוני בפטרת הציפורנים? האם לסוגי פטרת שונים ממולץ חומר שונה? האם כדאי קודם לעשות בדיקת מעבדה לאבחן את סוג הפטריה וע"פי התוצאה ישנם חומרים שונים חיצוניים לטיפול? האם כדורים פוגעים בכבד? מהם תופעות הלוואי הלקיחת הכדורים ומה שם הכדורים הפופולרים ביותר היום בטיפול בפטרת? תודה מראש

06/05/2012 | 11:37 | מאת: ד"ר מיכל סלומון

שלום שמרית ראשית כל יש לבצע בדיקה לפטריות כדי לקבוע האם מדובר בפטריה ואם כן באיזה סוג פטירה. שנית, על פי כמות וחומרת הצפורנים הנגועות יחליט רופא העור שלך על טיפול מתאים: חיצוני במשחות או פנימי בכדורים. הכדורים נגד פטריות עלולים במקרים מאד נדירות, לגרום להפרעה בתפקודי כבד ולכן יש לבצע תפקודי כבד לפני תחילת הטיפול בכדורים וכל חודש בזמן הטיפול. בברכה

מנהלי פורום פטרת הציפורניים