עקירת ציפורן עם פטרייה

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

12/06/2011 | 20:59 | מאת: מיטל

שלום רב! ברצוני לברר על תהליך של עקירת ציפורן יש לי שני בהונות בכפות הרגליים עם פטרייה בוהן אחת כל הציפורן למעלה והפדיקוריסטית שלי גזרה לי אותה ונשאר לי חלק קטן מאוד של ציפורן והיא נגועה בפטריה רציתי לדעת לגבי הפרוצדורה של עקירת ציפורן, מי מבצע עקירה זו? והאם אפשר לעקור את הבוהן השנייה שנגועה בפטרת אך עדין ציפורן שלמה והאם עקירה זו כואבת אשמח לכל מידע אפשרי תודה מראש מיטל

21/06/2011 | 14:01 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

עקירת ציפורן מבוצעת תחת הרדמה מקומית כי הינה פרוצידורה כואבת. מי שמבצע אותה הינו הכירורג. עקירת ציפורן איננה טיפול מומלץ במקרה של פטרת הציפורן, ויש לפנות למומחה לרפואת העור כדי שיתן לך טיפול מתאים.

06/10/2011 | 23:02 | מאת: חדווה

מנהלי פורום פטרת הציפורניים