פטרת התחלתית בציפורן ברגליים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

15/12/2015 | 18:20 | מאת: דיאנה

שלום, כבר כמה חודשים אני שמה לב שציפורן אחת ברגל אצלי נהייתה קשה יותר. בשבועות האחרונים אני שמה לב שהציפורן מתחילה לקבל צבע שונה, קצת חום בחצי מהציפורן. אני לא באמת יודעת אך יוצאת מנקודת הנחה שמדובר בפטרת. יש דרך לטפל בזה? במידה ואני רוצה ייעוץ וטיפול במידה ויש מרופא מוסמך האם עליי ללכת לרופא עור? תודה

השינויים שאת מתארת יכולים להיות על רקע זיהום פטריתי על כן מומלץ לפנות לרופא עור ללקיחת תרבית ושקילת טיפול בהתאם לתוצאה

מנהלי פורום פטרת הציפורניים