התחלתי לקחת כדור למיסיל לפטרת הציפורן

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

07/07/2015 | 12:49 | מאת: עמי

היי שלום לדוקטור אני סובל מזה 10 שנים בפטריה בציפורן באגודל שברגל עד עכשיו זה רק באצבע אחת ולא מדביק את שאר האצבעות הייתי אצל מומחית לעור וקיבלתי טיפול כדור למסיל 250 התחלתי לפני 7 ימים יש לי הרגשה של תופעות מוזרות א זה גירוד עם אודם במפשעה משהו כמו שפשפת מיום השני לתחילת הכדור ולא מפסיק ב הרגשת עייפות מעבר לרגיל ג כמין הרגשת בסוף הלשון ובגרון כאילו קצת רדום בעיקר כמה שעות אחרי נטילת הכדור יש לציין שבימים הראשונים היה יותר חמור עכשיו טיפה יותר רגוע אבל עדיין יש תחושות משונות השאלה היא אם להמשיך טיפול למשך 3 חודשים עם בדיקת דם פעם בחודש או להפסיק טיפול ולעבור לטיפול אחר ההרגשה שלי שהכדורים חזקים מידיי עלי תודה אשמח לתגובה מי שיכול לעזור

שלום עמי, אתה מתאר תופעות לא סיפציפיות שלא בהכרח קשורות כולם לנטילת הכדור, למרות שאכן מתאור טעם מר ומתכתי בעקבות כדורים אלה, הדבר הכי חשוב זה לבצע בדיקות מעבדה לת כבד וספירה ולודא שהם בתחום הנורמה

מנהלי פורום פטרת הציפורניים