3 שנים לאחר טיפול בפטרת ציפורניים בלייזר - תמונה

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

25/05/2015 | 09:04 | מאת: דוד

כיום אני בן 20 , את הטיפול להסרת ציפורניים בלייזר בפטרת קליניק עשיתי לפני 3 שנים , לאחר סדרה של 10-12 טיפולים שכללו שיופים משחת למיסיל וספריי שהקפדתי , הגעתי בסיום הטיפול ל"ד"ר של פטרת קליניק" זה שבעצם התייעצתי עימו לבצע את הטיפול והוא המנהל במרפאה. לאחר שהוא ראה את התוצאה ועשינו בדיקת תרבית ולא נמצאה פיטריה הוא אמר שהציפורן שלי תיהיה ככה לתמיד ואני צריך ללמוד לחיות עם זה. קיבלתי והזנחתי את זה ככה כמו שזה וזה התוצאה היום http://picpaste.com/pics/4-acjIyu2Q.1432533737.jpg http://picpaste.com/pics/2-o3sjLSdi.1432533751.jpg צילמתי את שני הבוהנות שלי , האם יש מה ללכת לרופא עור לקבל ייעוץ שוב ולנסות טיפול בכדורים וכו אשמח לקבל ייעוץ לפי מראה הציפורן , נכון שאחת נראת יותר טוב מהשניה אבל בכל זאת אני לא שלם איתם וממש לא עם זאת שנראת ממש רע. תודה!

שלום רב עליך להבדק על ידי מומחה בתחום בלבד בברכה

26/05/2015 | 13:14 | מאת: ארז

רשמת "עשינו בדיקת תרבית ולא נמצאה פיטריה הוא אמר שהציפורן שלי תיהיה ככה לתמיד ואני צריך ללמוד לחיות עם זה." אתה צריך ללמוד לחיות עם זה שאין לך פטריה? נו מעולה! איפה הבעיה פה? אין לך פטריה!

26/05/2015 | 13:16 | מאת: דוד

תראה איך הציפורן נראת , הוא התכוון למראה שהיא תשאר ככה הבנת?

מנהלי פורום פטרת הציפורניים