התנתקות ציפורן מהעור

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

04/06/2014 | 20:31 | מאת: גלית

שלום יש לי התנתקות של הציפורן מהעור בבוהן שבכף הרגל בשני הרגלים עשיתי דגימה ונאמר לי שמתחילה לי פטריה לקחתי שחושה חודשים כדורים ( אלה שמסוכנים לכבד שצריך כל הזמן לעשות בדיקת תפקודי כבד ) וזה לא עזר עשיתי טיפול בלייזר וגם זה לא עזר אני ממש עובדת עצות אני כל הזמן גוזזת את האזור שמתרומם וזה גורם למראה לא אסטטי ומכוער מה עוד עלי לנסות ???

אחרי טיפול 6 חודשים בכדורים צריך לודא שהפטריה חוסלה על סמך תרבית במידה ולא יש לשקול טיפול תרופתי אחר

מנהלי פורום פטרת הציפורניים