לד"ר דני בן אמיתי

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

21/10/2012 | 23:08 | מאת: יענקלה

ד"ר דני בן אמיתי שלום רב מזה כשנים אני סובל מאסטמה של העור " אטופיק דרמטיטיס " בתקופה האחרונה חלה החמרה בצורה קיצונית אני משתמש מזה כשנים במשחות סטרואידים כמו בטה קרטן ועוד מלא משחות שהשתמשתי בעבר ללא הועיל לצערי . לפני כשבועיים היתי אצל רופא עור הוא נתן לי משחה בשם : eumovate ointmet מסביב לעיניים ואמר לי להמשיך טיפול במחשות לידים של הבטקרטן והציע לי טיפול " פוטוטיראפי " אשמח אם תתן לי חוות דעת לגבי המלצה זו ועוד כמה טיפים שיכולים לעזור לי (האטופיק בא לידי ביטוי מסביב לעיניים שהחל בזמן הצבא במרפקים מקדימה בעורף ולפני כשבוע התחיל גרד רציני בברך מאחורה ) תודה אשמח אם תמליץ לי :)

יומובאט הינו תכשיר סטרואידי פוטנטי יחסית, ולכן מומלץ מהשימוש בו, ובוודאי לאורך זמן סמוך לעיניים. ניתן להשתמש בסטרואידים קלים, באזור העפעפיים רצוי להעדיף שימוש בתכשירים לא סטרואידים, לדוגמא אלידל או פרוטופיק. פוטותרפיה הינו טיפול יעיל בדלקת עור אטופית שלא הגיבה לטיפול הבסיסי המקובל.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור