תינוק בן 7 חודשים- אטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

28/08/2012 | 21:34 | מאת: רויטל

בהמשך למכתב ששלחתי אליך לפני מספר שבועות- אני יודעת שברפואה הקונצניונלית הדגש הוא בעת ההתפרצויות על מתן אלידל, אפלומיצין וכו'...אני נגד מתן סטרואידים ונותנת לו אפלומיצין רק כשאין לי ברירה וגם לא יותר משלושה ימים מכיוון שידוע שששימוש ממושך במשחות אלו אינו בריא וטוב לעור ומחליש את המערכת החיסונית. מכיוון שמדובר בתינוק חשוב לי שיקבל טיפול יעיל ובריא. מה עלי לעשות ולאן לפנות?? הרי חייב להיות משהו שעוזר. אני מרגישה חוסר אונים לראות תינוק סובל ושחוץ ממשחות שכוללות סטרואידים אין משהו יותר טוב או משהו שמדכא באופן יעיל ובטוח את המחלה האיומה הזאת.

אלידל אינו סטרואיד. הכתובת הינה מרפאת עור, להתאמת הטיפול המיטבי. לא מדובר בטיפול שמעלים דלקת עור אטופית, אלא באמצעים לטיפול בביטויי המחלה. כאמירה כללית, יש לציין שעולם הרפואה בכלל, לא רק רפואת העור, אינו מרפא מחלות כרוניות, אלא מטפל בהן.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור