דימום וטחור שהתפוצץ

דיון מתוך פורום  טחורים

28/06/2015 | 01:31 | מאת: אנונימי

שלום רב ד"ר מדי פע אני סובל מדימום בעת יציאה, זה לא מלוווה בכאבים אך בדימום מרובה מאוד. התופעה לא קובעה אך קורת לעיתים קרובות לא נלחצתי מזה יותר מדי עד היום בערב שפתאום הרגשתי במהלך שיחה שטחור התפוצץ לי וכל התחתון שלי היה מלא בדם אציין שזו לא תופעה ישנה, שכן רק בשנה האחרונה החלו הדימומים ממה זה נובע ומה הטיפול? תודה

לא כתבת את גילך ואם יש לך מחלות אחרות. עליך לפנות לבדיקת פרוקטולוג. אם מדובר בטחור הנוטה לדמם בצורה שתיארת ניתן לטפל במרפאה, למשל על ידי קשירת טחור.

מנהל פורום טחורים