שלום פרופ' שכטר

דיון מתוך פורום  טחורים

26/05/2015 | 07:11 | מאת: רוני

אני בן 33 סובל מטחור פנימי מזה 8 שנים,במהלך שנים אלו עברתי מספר קשירות אך תמיד הטחור חזר ומצבי רק הלך והחמיר. אני מאבד המון דם,כמעט בכול פעם שאני בשרותים הטחור יוצא החוצה ופשוט מתיז דם לכול עבר כאילו יש בטחור חורים,כאשר אני מחזירו פנימה זה מפסיק. הרופא רצה לעשות לי שוב קשירה אבל אני אינני מעוניין בזה כי הסבל הוא פשוט מיותר השיטה הפרימיטיבית הזאת פשוט לא עובדת! מה אוכל לעשות פרופסור?

05/06/2015 | 14:03 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך תוכל לעבור טיפול בשיטת HAL דופלר -ראה פרטים באתר proctotech.co.il

מנהל פורום טחורים