טחורים דרגה 4

דיון מתוך פורום  טחורים

19/04/2015 | 21:18 | מאת: אורית

האם שיטת הטיפול שלך בהאל דופלר מתאימה לטחורים חיצוניים בדרגה 4 שלא מדממים? יכול להיות מצב שצריך יותר מטיפול אחד ? ואם כן התשלום של כל טיפול מתבצע בניפרד? (אני מבוטחת במכבי אך אין לי ביטוח פרטי) תודה מראש על תשובתך

23/04/2015 | 18:00 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך שיטת HAL מתאימה לטיפול בדרגות גבוהות - נכון שלעיתים צריך מספר טיפולים - היות ובצורה שאני מבצע הטיפול -אין הרדמה או אישפוז הרי אפשר לחזור לטיפולים נוספים התשלום הוא אחד ומכבי - ביטוחים משלימים מחזירה כמחצית הסכום

מנהל פורום טחורים