טחורים..

דיון מתוך פורום  טחורים

19/04/2015 | 19:47 | מאת: מיטל

שלום רב! בת 23,בריאה בד"כ! אחרי 2 לידות. יש לי טחורים לאחר הלידות שלא טיפלתי בהם, הם לפעמים כואבים ולמפעמים חולפים. בזמן האחרון יש לי בעיה שאני לא מצליחה להתאפק..לא הלכתי לרופא בגלל הבושה..רציתי לדעת אם זה קשור לטחורים? ומה אפשר לעשות כדי להצליח להתאפק? (לא מצליחה להתאפק יותר מ10 דק' לפעמים פחות) תודה

23/04/2015 | 18:03 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך נראה לי שאת חייבת ללכת לבדיקה ובהקדם - יתכן שהלידות פגעו בשרירי הסוגר ויתכן שזו הסיבה - זה דבר שאפשר לתקן לכן מהרי ופני לבדיקה

מנהל פורום טחורים