ניתוח לכריתת טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

17/03/2015 | 16:50 | מאת: מיכל

שלום רב, בקרתי אצל כירורג אשר, לצערי, אבחן כי בעיית הטחורים שלי יכולה להיפתר רק בניתוח כריתת טחורים. מה זמן ההחלמה מניתוח זה? הכוונה תוך כמה זמן אפשר לשוב לעבודה, והאם מניסיונך, אכן מדובר בכאבים של כ- 3-4 שבועות. איזה תופעות לווי יכולות להווצר אח"כ? תודה רבה.

21/03/2015 | 17:42 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

ניתוח טחורים נעשה בהרדמה עם אישפוז וההחלמה קשה כפי שציין הרופא שלך סיבוך אפשרי -פגיעה במנגנון השליטה -הסגרים דבר המלווה בתופעה שאנו קוראים לה soiling נוזל יוצא בלא שמרגישים או שולטים וזה מלווה ריח לא נעים סיבוך נוסף אפשרי זה דימום

מנהל פורום טחורים