התייעצות לגבי טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

12/03/2015 | 11:13 | מאת: ליאל

שלום אני חייבת התייעצות. לפני כחודשיים היו לי דימומים חזקים בזמן יציאות הלכתי לרופא משפחה הוא נתן לי נרות והפנה אותי לפרוקטולג. בנתיים הדימומים פסקו אבל אחרי חודשיים בכל מקרה הלכתי לפרוקטולוג שהמליץ לי על טיפול גומיות בגלל שהטחורים אצלי גדולים וגילה שיש לי סדק בפי טבעת ולכן נתן לי משפחה. אני ממש לא רוצה לעשות טיפול בטחורים עם גומיות האם יש דרך אחרת לטפל בזה?

14/03/2015 | 23:57 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך יש טיפול נוסף שיטת HAL - ללא הרדמה או אישפוז - להבדיל מהגומיות זה לא טיפול זמני אלא מטפל בשורש הבעיה - הטיפול מבוסס על מכשיל אולטראסאונד לאיתור עורקים חולים ותפירתם - טיפול זה בצירוף הרגלי יציאה נכונים מבטיח העלמות הטחורים ובמקרה שלך בגלל הדימום את חיבת לטפל בטחורים

מנהל פורום טחורים