טחור חיצוני עם קריש דם

דיון מתוך פורום  טחורים

26/02/2015 | 10:08 | מאת: סובלת

הרגשתי כאבים חזקים וגוש בפי הטבעת, והכירורג פסק שזה טחור עם קריש דם.. שיתנקז תוך כמה ימים או יתמוסס תוך כמה שבועות... ושאין כל כך מה לעשות להקלה.. האם בכל זאת יש מה לעשות? אני בחודש תשיעי, ועם ילד בבית, וזה ממש מקשה על התפקוד :( הכאב הוא כל הזמן, לא בהכרח בזמן יציאות. בעיקר מקשה על שינוי תנוחה (קשה לקום, להתיישב, ללכת... לא יכולה לדמיין מספר שבועות כאלו :(

02/03/2015 | 22:11 | מאת: לי

והכירוגית הרדימה לי את הטחור עם ריסוס מרדים ועשתה חתך קטן על הקריש דם ויצא הקריש דם ומיד הרגשתי הקלה זה לא כואב תבקשי מהכירוגית שיוציא לך את הקריש דם

מנהל פורום טחורים