בהריון

דיון מתוך פורום  טחורים

25/02/2015 | 17:32 | מאת: גילי

שלום, אני בהריון - שבוע 30, לפני כחודשיים סבלתי מטחורים והיה נראה לי שהמצב נרגע, כך שלא טיפלתי. אך עכשיו נראה שהכל חזר: ישנם 3 ורידים בולטים בפי הטבעת, ובכל יציאה דימום וכאבים נוראים שעוברים רק לאחר כמה שעות. יש לציין שמקפידה על תזונה מתאימה ויציאות רכות, אך לא עוזר. האם יש לטפל בצורה פולשנית או שמספיק משחות חיצוניות משום שהתופעה תחלוף כנראה אחרי ההריון? תודה מראש

14/03/2015 | 23:42 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך טיפולים במשחאות וכו' רק מקטינות זמנית את הסבל - גם הלידה לא תהיה נעימה כל כך אפשר בהריון לעשות טיפול בשיטת HAL - ללא חומרי הרדמה ועם תוצאות מצוינות וגם הלידה נעימה בהרבה

מנהל פורום טחורים