ניתוח טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

24/01/2015 | 14:36 | מאת: עידו

שלום רב לפני כחצי שנה פרוקטולוג אבחן אצלי טחורים בדרגה 2-3, ונתן לי טיפול בנרות. הטיפול עזר לי לתקופה קצרה, ולאחר תקופה זאת חזרו הכאבים מדי פעם, וגם דימום מדי פעם שמופיע בניגוב, תלוי אם אני אוכל משהו שגורם לעצירות. שאלתי היא, האם הטחורים יכולים להחמיר, האם עלי לפנות לפרוקטולוג ולבקש ניתוח או התערבות כרורגית לפי המלצתו?

24/01/2015 | 19:24 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך הטחורים הפנימיים בהחלט מחמירים כל הזמן ובעיקר כאשר הרגלי היציאה אינם טובים לגבי המשך הטיפול שלך - ההחלטה בידך - ולפי המלצת הרופא שלך - עליך רק לדעת שניתוח טחורים כרוך בהחלמה מאד לא סימפטית

מנהל פורום טחורים