טחורים חיצוניים ופנימיים

דיון מתוך פורום  טחורים

12/12/2014 | 21:53 | מאת: לי

שלום רב היום הייתי אצל הרופא שבדק אותי וראה שיש לי טחורים פנימיים וחיצוניים הטחורים החיצונים זה טחורים בצקתיים הרופא הציע לי קשירה לטחורים השאלות שלי 1.האם עושים קשירה לטחורים בצקתיים ? 2.כמה אחוזי הצלחה יש בקשירת טחורים ? 3. האם עושים קשירת טחורים רק לטחורים חיצוניים ? ומה עם הטחורים הפנימיים . אני חברת קופת חולים מכבי זהב ורציתי לשאול האם שיטת דופלר קופת חולים עוזרת בהשתתפות וכמה ?

10/01/2015 | 10:25 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך הקשירה נועדה לטחורים פנימיים בלבד - אם יש נגיעה אפילו קלה של הגומיה בטחור חיצוני זה גורם לכאבים קשים המחלה היא בטחורים הפנימיים -החיצוניים הם לרוב תגובה או תוצאה של הפנימיים. בכל מקרה הקשירה היא טיפול זמני כי עודף אספקת הדם למקום נמשך והטחורים גדלים שוב - רק HAL דופלר פותר את בעית העורקים החולים שגורמים להווצרות הטחורים מכבי משתתפת במימון הטיפול HAL דופלר

מנהל פורום טחורים