אי נוחות בחלק הפנימי

דיון מתוך פורום  טחורים

11/12/2014 | 10:24 | מאת: יוני

סבלתי בעבר מטחורים חיצוניים. בשנים האחרונות, מעט ונרות ומשחות פתרו את הבעיה. כעת, יש לי אי נוחות - כאב קל והרגשת עקצוץ לא נעימה, מזה שבועיים שלושה - בחלק הפנימי. אין דימום, אין וריד בולט, אין בעיה של ישיבה ארוכה בשירותים. הכל כפי שהיה במשך שנים. רק ההרגשה הלא נעימה. מה עכשיו. תודה מראש. יוני

11/12/2014 | 17:11 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך מחלת הטחורים אינה עוברת מעצמה !! יש התקפים ויש תקופות רגיעה תלוי מאד בהרגלי היציאות - בכל מקרה רקמת הטחורים הפנימיים מתפתחת כל הזמן וגורמת תחושה של צורך להתרוקן - גם גרד אופייני ולעיתים הפרשות קלות על התחתון

מנהל פורום טחורים