טחורים פנימיים

דיון מתוך פורום  טחורים

10/12/2014 | 16:00 | מאת: אמא

ביתי נמצאת בטיול בניו זילנד מזה כשבוע. היא סובלת מטחורים פנימיים אך בשבוע האחרון, בעקבות אכילת ג'אנק פוד ויציאות לא סדירות, היא סובלת מדימומים רציניים יותר . הכאב הוא לא רציני, אך הדימום כן. האם עליה לפנות לטיפול? והאם יש מה לעשות כדי להקל על הדימום. היא קיבלה נרות לפני נסיעתה אך הם לא עוזרים לה

11/12/2014 | 17:07 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך יש שם רופאים טובים - כדאי לבדוק את סיבת הדימום אם מדובר בטחורים אזי צריכה שתיה מרובה ומרככי יציאות

מנהל פורום טחורים