חשש לטחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

30/11/2014 | 17:01 | מאת: אחד העם

שלום רב. כבר לא מעט זמן שאני חושד שיש לי טחורים. מדובר בחתיכה נוספת על פי הטבעת אשר לא גורמת לכאבים אך צדי פעם היא גורמת לאי נעימות ומעט לגרוד. איני יודע במה מדובר ואיני יודע למי לפנות על מנת לבצע בדיקה. האם כדאי ללכת לרופא מומחה כלשהו או שמומלץ לגשת לרופא משפחה. תודה על העזרה ויום טוב!

11/12/2014 | 16:57 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך "חתיכת העור" היא כנראה skin tag צלקת הנוצרת בגלל סדק חוזר בפי הטבעת כדאי לך להבדק אצל כירורג או פרוקטולוג

מנהל פורום טחורים