HAL

דיון מתוך פורום  טחורים

19/11/2014 | 09:29 | מאת: ערן

שלום רב לפני כשנתיים עשיתי טיפול בHAL באסותא רמת החייל לאחר שנה חזרו הטחורים בדיוק כפי שהיו קודם. לאחר הטיפול החלו כאבים שלא היו קודם. מדוע חזרו הטחורים? מה יכולה להיות סיבת הכאב?

11/12/2014 | 16:47 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך יתכן ועורק התפספס ולא נתפר או שאינך מקפיד על הרגלי יציאה נכונים אורך הרירית של הרקטום נתונה לשליטתך ואם אין דימום כנראה שזאת הסיבה להרגשה שלך הכאבים נובעים מיציאה קשה המרחיבה את הפתח כדאי מאד להתייעץ עם המנתח שלך בנוגע להמשך טיפול

מנהל פורום טחורים