חשש לטחור חיצוני

דיון מתוך פורום  טחורים

27/09/2014 | 12:35 | מאת: anonim

שבת שלום. אני חושש שיצא לי טחור חיצוני. ממש בחלקה העליון של פי הטבעת בצמוד אליה יש מעין חתיכת בשר בולטת מעט ורפוייה (תלויה כזו) בצבע הגוף הרגיל. היא אינה כואבת כלל אך מסביבה לעיתים מגרד לי. בעבר כבר היו לעיתים רחוקות מאוד דימומים בניגוב לאחר ישיבה בשירותים אך מעולם לא חשתי כאב כלשהו. האם ייתכן ומדובר בטחור באמת? האם כל עוד זה לא מפריע לי או כואב כדאי להיתעלם מזה ולחכות להיתפתחות כל שהיא? תודה מראש.

10/10/2014 | 16:22 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך זה יכול להיות גם skin tag צלקת של פיסורות קודמות - הכי כדאי להבדק ע"י רופא ועם אבחנה מדויקת אפשר להציע טיפולים

מנהל פורום טחורים