טיפול מרגיע בטחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

23/09/2014 | 02:24 | מאת: טל

פרופסור שלום, אני בת 26 סובלת מכאבים נוראיים בעקבות טחורים. הייתי אצל פרוקטולוג אולם הוא לא טרח להסביר ולפרט האם מדובר הטחורים חיצוניים או פנימיים. לאחר בדיקה באינטרנט לדעתי מדובר בטחורים פנימיים שצונחים החוצה. הכאבים שלי מתגברים בעיקר לאחר עמידה ממושכת עם קרינה של כאב דוקר לאזור הבטן התחתונה השמאלית. קבעתי טיפול במרפאתך לעוד מספר חודשים, שאלתי היא האם שיטת האל דופלר תסייע למצבי (אינני סובלת מדימומים) והאם אתה יכול להמליץ על טיפול מרגיע עד שיגיע הניתוח המיוחל (משחות לא עוזרות). תודה רבה.

10/10/2014 | 16:19 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך הדבר היחיד שאני יכול להמליץ לך זה יציאות קלות - שתיה מרובה ומרכך צואה - כדאי גם לא להתאמץ ביציאה

מנהל פורום טחורים