טחורים חיצוניים

דיון מתוך פורום  טחורים

31/08/2014 | 00:17 | מאת: חיים

שלום. אני סובל מידי תקופה למספר ימים בשנים האחרונות על טחורים חיצוניים. והכאב הוא נורא. האם יש קשר בין עודף משקל לבין הטחורים? חשוב לי להדגיש שאני נמנע ממאכלים חריפים ושתייה חריפה. תודה ויום טוב.

31/08/2014 | 00:22 | מאת: חיים

שכחתי לציין שיש לי דימום מהטחורים. ואני בס"ה בן 26. ואין רקע משפחתי בטחורים

02/09/2014 | 04:21 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

02/09/2014 | 04:26 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך טחורים חיצוניים הם לרוב תוצאה של טחורים פנימייים - אלו גם הטחורים שמדממים - היות ואתה צעיר מציע שתבדק ובמידה ויש לך טחורים פנימיים עם דימום - כדאי לך לעבור טיפול בנושא - עודף משקל אינו קשור באופן ישיר

02/09/2014 | 04:26 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך טחורים חיצוניים הם לרוב תוצאה של טחורים פנימייים - אלו גם הטחורים שמדממים - היות ואתה צעיר מציע שתבדק ובמידה ויש לך טחורים פנימיים עם דימום - כדאי לך לעבור טיפול בנושא - עודף משקל אינו קשור באופן ישיר

מנהל פורום טחורים