טחור חיצוני בהיריון שלא עובר

דיון מתוך פורום  טחורים

26/08/2014 | 10:13 | מאת: טל

שלום, אני בהיריון, שבוע 36, לפני חודשיים יצא לי טחור חיצוני דיי גדול (צורה מאורכת-2 סמ בערך). בשבועיים הראשונים הוא היה ממש נפוח וכואב ולאחר טיפול משחתי האיזור נרגע, לא סובלת מכאבים, הטחור כבר לא נפוח והצטמק מעט אך לא נעלם. כרגע זה נראה שהמצב סטטי ולא משתפר. כמה זמן לוקח לטחור כזה להיעלם? האם יש צורך לפנות לכירוג או שהזמן יעשה את שלו? תודה!

02/09/2014 | 04:31 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך לרוב הטחורים החיצוניים הם תוצאה של טחורים פנימיים כדאי להבדק -עוד לפני הלידה - כי אם יש לך טחורים פנימיים הלידה מאד לא נעימה - ורצוי לטפל בהם

מנהל פורום טחורים