זקוק לעזרה

דיון מתוך פורום  טחורים

11/08/2014 | 10:14 | מאת: זקוק לעזרה

שלום, אני בן 27 ואני סובל מטחור חיצוני הנמצא סמוך מאוד לנק' היציאה בישבן. יש לי את הטחור הנוכחי שנה וחצי ויותר. אני לא מדמם בזמן יציאת צואה ואני לא מרגיש כאב, הטחור פשוט נמצא שם. הוא מאוד מפריע לי בניגוב צואה ובאופן כללי מטריד אותי הימצאותו שם מבחינה אסתטית. ניסיתי מספר משחות שלא עזרו מכיוון שרופאה כירורגית אמרה שבשל הזמן הרב שחלף להימצאותו של הטחור, הוא כבר הפך לקבוע. אני הומו (על כל המשמעויות המיניות שיש) והטחור הזה מפריע לי מאוד מבחינה אסתטית, אבל שוב, גם מבחינת יציאת צואה וניגוב לאחר מכן. מהם הפתרונות שאתה מציע לי לאור הנתונים שלעיל? הרופאה הכירורגית דיברה על ניתוח אבל היא לא ברורה לצערי. - מהם המשמעויות של ניתוח מבחינה אסתטית לאחר הניתוח או מבחינה עצבית של המקום המנותח (הבנתי שיש פגיעה בעצבים)? - מהו העלות של ניתוח כזה או מחירו דרך מכבי זהב? אני מודה לך על תשומת הלב, זקוק לעזרה.

02/09/2014 | 04:45 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך טחור חיצוני אינו מצריך טיפול רפואי - באם תקפיד על הרגלי יציאות ואם אין לך טחורים פנימיים - אזי אין שום הוראה רפואית לשום טיפול - מבחינה קוסמטית הענין שונה לחלוטין ולא הייתי מציע לך ניתוח כי באיזור המון ורידים הניקוז בעיתי גם כך וצלקת רק תחמיר המצב ניתוח טחורים - פנימיים - כרוך בסיכון פגיעה במנגנון השליטה - כמובן שרקמת צלקת נטולת תחושה - במקרה שלך- לגבי מחירו - עם או בלי מכבי - איני יודע - תלוי במנתח וכמה הוא מבקש - אני לא עושה ניתוחי קוסמטיקה כאלו ולכן איני יודע

02/09/2014 | 12:58 | מאת: ליאור

דוקטור שלום, תודה רבה לך על המענה. הייתי אצל 2 רופאים מומחים שונים שקבעו שמדובר בפיסורה (סדק). שניהם אמרו לי חד משמעית שהפתרון הוא ניתוח קצר. יש לציין שהפיסורה נמצאת באותו מקום, באותו גודל ובאותו צורה כבר מעל לשנה. אין לי דימומים וניתן לומר שהוא התמזג / קבוע סמוך לפני הטבעת. עד כמה שאני הבנתי, ניתוח פיסורה הוא חיתוך/הסרה של הסדק וסגירה של המקום, כלומר אין כאן השלמה של עור או משהו נכון? נאמר לי שהניתוח הזה הוא שגרתי ולא רציני. אך בכל זאת מס' שאלות: - לאחר כל המידע החדש שסיפקתי, כיצד הניתוח ולאחריו עשוי להשפיע עליי מבחינה מינית בשל היותי הומו? - איך המקום יראה מבחינה אסתטית לאחר הניתוח?

מנהל פורום טחורים